Your baby has the power!

dinsdag, mei 29, 2018

Een nieuw leven verwelkomen is zowat het mooiste moment van je bestaan. Waarom deze geboorte niet vieren met de I’ve got the power-body. Niet alleen gaat je baby extra schattig de wereld tegemoet, je steunt tegelijk het project ‘een goede start’ in Bolivia, waar meisjes en jongens van 0-8 jaar een gezonde, evenwichtige start krijgen in de crèche en kleuterschool. 

Vanaf de geboorte vragen baby’s veel zorg en genegenheid. En dat is in Bolivia niet anders. De ouders zijn vaak druk in de weer met dagelijkse taken, van het veld naar de markt, van de markt naar het veld. Daardoor gaat hun aandacht vaker naar de jongens, omdat zij traditioneel meer meetellen in de Boliviaanse samenleving.

Jouw steun aan dit project zorgt ervoor dat Bolivaanse meisjes dezelfde kansen krijgen als jongens. Alle kinderen – jongens én meisjes – moeten de kans krijgen om gezond te leren en te groeien en zich spelend voor te bereiden op de basischool. Mooie woorden maar wil je weten hoe we dat concreet voor elkaar krijgen? Hier vind je meer informatie over het project.

De baby-body’s liggen te wachten op de website van De Luierhoek. Deze samenwerking is niet toevallig. Catty Verlinden, zaakvoerster van De Luierhoek en ook Plan Ouder, vindt het belangrijk dat kinderen een goede start krijgen in het leven, waar ook ter wereld. We konden dan ook geen betere partner uitkiezen voor de verkoop van deze body’s.

 

De body’s zijn met veel zorg uitgekozen. Zo zijn ze 100% biokatoen en Fair Trade en beschikbaar in 3 maten: 62, 68 en 80.

 

Ben je mama of papa, meter of peter, tante of nonkel? Bij deze heb je het ideale cadeau gevonden. Met de I’ve got the power-body toon je niet enkel dat de kleine spruit vol power zit, maar geef je ook Boliviaanse kinderen een goede start in het leven.

Bestel de body vandaag nog!